SoulTime gospel.soul

 

Vi längtar till den 23 oktober! 

”Var med när SoulTime lyfter!

SoulTime 23 oktober kommer att lyftas en våning till Landskrona Teaters stora scen. Skälet är att vi bjudit in en fantastisk kör från Helsingborg – Maria Gospel – och de är ungefär 30 medlemmar, bland dem även drivna solister. En så stor kör får helt enkelt inte plats i teatercaféet om vi samtidigt ska få plats med publik. Det blir soul för hela slanten även denna gång även om kören i andra sammanhang levererar en repertoar av gospel och annat andligt. De kommer att höras bakom våra eminenta SoulTime-musiker P-O Nilsson på klaviatur och Patrick Ohlson Ölander på gitarr. De bildar band med Isak Nygren på bas och Marcus Sjögren på trummor.

Precis som vanligt kommer det att finnas tillgång till enkel kvällsmat och dryck men den här gången köps och avnjuts det i parkettfoajén i stället för i caféet.”

https://soultime.nu/

Köp din biljett HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *