Boka oss/Kontakta oss

Vi är en av kyrkokörerna i Maria församling i Helsingborg.
Maria Gospel bildades 1991 och har under körledaren John Perry´s mångåriga ledning utvecklats till en fantastisk kör.
I dag består kören av ca 40 medlemmar.
Kören drivs som en ideell förening i Svenska kyrkans regi.

En gång om året har vi en speciell övningshelg i Arild. Då hårdtränar vi tillsammans samtidigt som vi hinner umgås och ha trevligt, promenera, äta gott och lyssna på musik.

Det händer även att vi åker iväg på resor utomlands för att förkovra oss i gospelvärldens internationella arena. Senast i september 2016 var vi i Chicago på en underbar inspirationsresa, och där har vi även varit  2013 och 2006. Om några år hoppas vi på att kunna åka iväg på en ny resa.

Repetitioner

Kören övar varje måndag mellan 19:00 – 21:30 och varannan måndag är Erland Sjunnesson med och ackompanjerar på piano. På en termin har vi ungefär fyra stycken gospelmässor i Sankta Maria kyrka. Utöver detta har vi varje år en vårkonsert, två julkonserter och en konsert tillsammans med alla andra körer i Maria församling. Detta är basen i vår verksamhet.

Ibland sjunger vi på bröllop och andra event eller anordnar konserter tillsammans med andra artister, både kända och mindre kända. Vårt senaste uppdrag var tillsammans med några av Sveriges bästa musikalsångare i uppsättningen ”Från Broadway till Duvemåla”.
Vi har genom åren sjungit ihop med flera olika artister såsom Carola, Sanna Nielsen, Sharon Dyall, Roger Pontare, Frank Ådahl och Bengt Mangs.

Boka oss/ Gå med i kören

Kontakta oss gärna för en förfrågan om du vill boka oss till ett bröllop, en fest eller annan tillställning. Vi älskar att dela med oss av vår sångglädje och vår energi. För att gå med i kören eller boka oss, mejla: john.perry@svenskakyrkan.se